Ер Србија затвара пословнице у Нишу, Новом Саду и Ужицу

Због пословне политике смањења трошкова и ефикаснијег пословања, авиокомпанија “Ер Србија” је у процесу затварања пословница у Нишу, Новом Саду и Ужицу, речено је агенцији Бета у тој компанији.

Како наводи "Ер Србија", одлука дошла је као логичан корак након опадања броја купљених карата у пословницама, будући да су се навике савремених путника временом значајно промениле.

"Наши гости данас су више заинтересовани за куповину карата преко интернета, Контакт центра и овлашћених туристичких агената, што је тренд који се примећује и код већине других светских авио-компанија. 'Ер Србија' мора да се мења у складу са технолошким променама и променама услова на тржишту", наводе у тој компанији.

Поред тога, како објашњавају, два пословна простора од три наведене пословнице, "Ер Србија" морала је да изнајмљује, што је био додатни трошак који није био рационалан.

"Да бисмо могли да изађемо у сусрет потребама и очекивањима наших гостију, унапредили смо нашу веб страницу ове године и наставили смо да блиско сарађујемо са туристичким агенцијама да би карте што лакше могле да се резервишу и купе", кажу у "Ер Србији".

Главне пословнице те компаније у Београду, које, како наводе, посећује значајан број клијената и које представљају не само место продаје карата већ и сервисни центар, настављају са редовним радом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи