БК група: "Тесла град" на корак до реализације

"Тесла град" у Макишком пољу је на корак до реализације, саопштила је БК група и додала да је на састанку са представницима Града Београда анализирана и динамика радова на том пројекту који би, како се тврди, био градска целина по угледу на оне у Сингапуру, Хонгконгу и другим великим светским финансијским центрима.

БК група је после, како наводи, састанка у Скупштини града са представницима Града Београда, саопштила да на локацији "Тесла града" има укупно око 800.000 метара квадратних грађевинских објеката.

У саопштењу пише да су представници БК групе о том пројекту разговарали са градоначелником Београда Синишом Малим и градским урбанистом Милутином Фолићем, те да је Мали сугерисао да се у том делу града разради и пројекат националног спортског стадиона, који би такође градила БК група.

БК група саопштава да је "Тесла град" један од оних пројеката који доприноси јачању српске економије и убрзава реформе које је председник Александар Вучић, као премијер почео, а сада као шеф државе наставља и на међународном плану.

Наводи се и да је "Тесла град" у Макишу само део пројекта који је Богољуб Карић понудио свим градовима у Србији, зависно до стварних потреба и могућности сваког града који прихвати овај пројекат.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи