Холандски авио-превозник: Лет Београд–Маурицијус од октобра

Корисницима Аеродрома "Никола Тесла" биће од 30. октобра 2017. године доступни летови из Београда до Маурицијуса преко Амстердама, путем авио-компаније "Ер Франс-КЛМ”, најавио је холандски авио-превозник "КЛМ Ројал Дач Ерлајнс”.

Како се наводи у саопштењу, "КЛМ Ројал Дач Ерлајнс" уводи од 30. октобра директан лет капацитета 300 путника из Амстердама за Маурицијус, који ће саобраћати понедељком, четвртком и суботом и биће доступан и нашим путницима са поласком из Београда.

Генерални директор "КЛМ Ројал Дач Ерлајнса" Питер Елберс, изразио је задовољство што компанија, у сарадњи са "Ер Маурицијусом", може корисницима да понуди директне летове до Порт Луиса, главног града Маурицијуса, острвске државе у Индијском океану.

"КЛМ" се 2004. године спојио са "Ер Франсом" и постао део "Ер Франс-КЛМ" авио-мреже, која са београдског Аеродрома "Никола Тесла" организује летове на линији Београд-Амстердам, наводи се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара