"Визер" укида доплату за ручни пртљаг од 29. октобра

Путници авио-компаније "Визер" од 29. октобра неће плаћати доплату за уношење у путничку кабину ручног пртљага већих димензија на свим летовима, саопштила је та компанија.

У путничку кабину, како се наводи, путник ће моћи да унесе један комад ручног пртљага максималних димензија 55x40x23 центиметара.

Додаје се да је цена транспорта тог пртљага укључена у цену карте.

"Путницима који су већ раније купили карте са доплатом за већи пртљаг, а путују од 29. октобра 2017. године новац ће бити враћен у износу плаћене доплате, увећане за 20 одсто у виду кредита у оквиру њиховог 'Виз' налога", наводи се у саопштењу.

Авио-компанија, како се истиче, нуди и нову додатну услугу "WIZZ Priority" која укључује приоритетно укрцавање и да путници могу да унесу у кабину додатну малу торбу максималних димензија 40x30x18 центиметара.

Визер је највећа нискобуџетна компанија у централној и источној Европи која користи флоту од 84 авиона на преко 500 линија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво