Ер Србија: Рекордни резултати у првом кварталу 2017.

Компанија "Ер Србија" саопштила је да је у првом кварталу 2017. године остварила до сада најбоље оперативне резултате.

У саопштењу се истиче да је превезла 453.859 путника у прва три месеца 2017, што представља повећање од осам одсто у поређењу са првим кварталом 2016. године, када је "Ер Србија" превезла 419.824 путника.

Поред пораста у превозу путника, компанија је забележила и изузетан пораст у количини превезеног терета, са 1.490 тона превезених у овом кварталу, што је 70 одсто више у односу на 877 тона превезених у 2016. години.

Капацитет за превоз путника, исказан као производ броја расположивих седишта и укупно пређених километара "Ер Србије", достигао је 834 милиона, што је увећање од 20 одсто у односу на исти период прошле године.

Упркос значајном повећању капацитета, искоришћеност капацитета за превоз путника порасла је на 67 одсто, што је пораст са 63,6 одсто у првом кварталу прошле године, наглашава се у саопштењу.

"Наши оперативни резултати у првом кварталу 2017. године су изванредни и одражавају наше континуиране напоре да унапредимо понуду и да захватимо већи део саобраћаја ка Београду и из њега", изјавио је генерални директор "Ер Србије", Дане Кондић.

"Наставили смо да побољшавамо избор и погодности за наше госте тиме што смо увели нове путне опције у другом кварталу", додао је Кондић, "тако да путници сада могу да унапред одаберу своја седишта, или купе додатан простор за пртљаг или улазнице за наш 'премијум салон'".

"Увођењем ових нових услуга, као и путем других узбудљивих планова које имамо за 2017, обезбедићемо да се тренд раста из првог квартала настави током године", најавио је Кондић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи