Четири нова лета "Визера" из Београда

Највећа нискотарифна авио-компанија у централној и источној Европи "Визер" прославила је долазак другог авиона у своју базу у Београду и увођење четири нова лета, до Фридрихсхафена, Нирнберга, Хановера и Малте.

Авион "ербас А-320" са 180 путничких места летеће на тим линијама, речено је на конференцији за медије на београдском Аеродрому "Никола Тесла".

До Фридрихсхафена и Нирнберга је већ уведен лет, до Хановера ће летети од сутра, а до Малте од 21. маја.

"Визер" ширење у Србији је обележио уз специјалну промотивну акцију са попустом на цене авио-карата до 30 одсто на свим летовима, за резервaције које буду направљене данас до поноћи.

Нови авион представља улагање "Визера" у Србију од додатних 99 милиона долара и доноси отварање 36 нових радних места у оквиру базе "Визера" у Београду.

Нове линије ће имати по два поласка недељно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво