Летњи ред летења на Аеродрому "Никола Тесла"

У недељу, 26. марта, на Аеродрому "Никола Тесла" ступа на снагу летњи ред летења, који ће се примењивати до суботе, 28. октобра 2017. године.

У редовном путничком саобраћају планирано је да 30 авио-компанија саобраћа према 70 аеродрома у 36 држава у Европи, Сједињеним Америчким Државама, северној Африци и на Блиском истоку, наводи се у саопштењу аеродрома.

Новина у реду летења националне авио-компаније "Ер Србије" је увођење летова за Венецију, који ће се од 1. јуна обављати четири пута недељно.

Авио-компанија "Трансавија ерлајнс" почеће од 4. априла директне летове за Амстердам, које ће обављати три пута недељно, док ће авио-компанија "Атлас глобал ерлајнс" наставити свакодневне летове за Истанбул.

У другој половини маја авио-компанија "Визер" успоставиће летове ка четири нове дестинације: Фридрихсхафен, Нирнберг, Хановер и Малту, ка којима ће саобраћати два пута недељно.

Авио-компанија "Елинер" ће почетком јуна обновити летове за Ираклион, а средином јуна ће започети и са летовима за Солун.

Највећа новина у реду летења националног превозника је да ће, за разлику од прошле године, већ од почетка летње сезоне саобраћати на линијама за Хамбург, Њујорк, Санкт Петербург и Малту.

Почетком сезоне одмора национална авио-компанија ће, као и обично, увећати број недељних летова ка Атини, Бејруту, Дубровнику, Њујорку, Ларнаки, Санкт Петербургу, Малти, Букурешту, Сплиту и Тивту, а увешће и додатне дневне летове на линијама за Солун, Скопље и Охрид.

Авио-компанија "Визер" ће базирањем другог авиона увећати број летова за Дортмунд, Ајндховен, Малме, Меминген, Гетеборг и Стокхолм Скавста, а авио-компанија "Катар ервејз" ће од 1. октобра из Београда саобраћати свакодневно.

Авио-компаније "Аркија ерлајнс" и "Israir", које прошлог лета нису саобраћале, током ове летње сезоне увећаће број летова у односу на зимску сезону, тако што ће авио-компанија "Israir" саобраћати пет пута недељно, а "Аркија ерлајнс" три пута недељно, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи