Шеик Бин Зајед посетио српски штанд у Абу Дабију

Престолонаследник емирата Абу Даби и заменик команданта Оружаних снага шеик Мухамед Бин Зајед посетио је српски штанд на 13. међународној изложби наоружања и војне опреме "Идекс 2017".

Помоћник министра одбране за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић упознао је шеика Mухамеда Бин Заједа са напретком досадашњих заједничких пројеката и са тренутним развојем сарадње.

Том приликом се разговарало о пројектима који су планирани са Генералштабом Оружаних снага Уједињених Арапских Емирата, са компанијама из Емирата које се баве наоружањем и војном опремом, а и о новим развојним и производним достигнућима Војнотехничког института, српске одбрамбене индустрије и компаније "Југоимпорт СДПР".

Бин Зајед је исказао задовољство досадашњом сарадњом и показао интересовање за три нова пројекта, која могу бити предмет даље сарадње.

И трећег дана Сајма у Абу Дабију, штанд српске одбрамбене индустрије и даље изазива велико интересовање и велики је број посета страних делегација, саопштило је Министарство одбране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво