Снижене цене "фијата" у Србији

Добра вест за све који су у новој години одлучили да купе нови аутомобил. Од данас нове ниже цене "фијата" у Србији – у просеку од 10 до 13 одсто. Највећи попуст је за "фијат типо", готово 2.000 евра.

"Фијат" је прошле године продао 2.000 "фића" које се производе у Крагујевцу, што је 10 одсто целукупног српског тржишта.

Раст продаје од 16 одсто највише су подстакле акције "старо за ново" и рециклажа.

Сада "Фијат" у Србији више не условљава купце ни рециклажом ни куповином старо за ново, већ је попуст исти за све.

"У просеку су 'фијат' аутомобили јефтнији за 10 до 13 одсто. Попуст за 'типо' је са 13.000 на 11.000 евра, без икаквих условљавања. Ако купујете на кредит, рата за 'фијат 500-Л' је 102 евра, а за 'типо' 112 евра. И даље откупљујемо аутомобиле, сада и од других произвођача, а њихова цена може ући у депозит за кредит", објашњава комерцијални директор "Фијат крајслер аутомобила" Умберто Јануцели.

"Фијат" је и највећи извозник из Србије у прошлој години, са 990,7 милиона евра. Из крагујевачке фабрике сваке недеље излазе композиције возова за извоз.

"Велика већина свих транспортованих возила чини железнички транспорт на релацији Крагујевац – Лука Бар, одакле даље дистрибуција иде бродовима. Железничку композицију чини 17 вагона, са укупно 221 возилом", наводи Наташа Спасојевић из "Фијатове" Логистике.

У "Фијату" кажу да у 2017. години очекују још бољи резултат. Неће чекати сајам аутомобила у Београду да би кориговали цене. Овако снижене, важиће целе године.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво