Највећи број путника у историји београдског аеродрома

На аеродрому "Никола Тесла" у Београду данас је оборен рекорд од 4.776.164 путника у 2015. години, а награду је добила млада Наталија Кузовић која је пошла на лет "Ер Србије" Београд-Амстердам. То је апсолутан рекорд, односно највећи број путника у историји београдског аеродрома.

Директор комерцијалног пословања и маркетинга аеродрома "Никола Тесла" Миодраг Мирковић је дочекао 4.776.165 путника и уручио ваучере за бесплатно коришћење "Бизнис клуба" на аеродрому.

"Управо смо срели рекордног путника, оборен је рекорд од прошле године", рекао је Мирковић.

Истакао је да Аеродром захваљући томе има и добре пословне резултате, као и да се из године у годину обарају рекорди.

"Тако ћемо наставити и очекујемо да ћемо имати рекорде и наредне године", нагласио је Мирковић.

Додао је да аеродром "Никола Тесла" константно ради на унапређењу услова и комфора, квалитета услуге за путнике, пре свега када је реч о ефикасној услузи особља.

Како каже, циљ је да путник у кратком року добије квалитетну услугу.

"С тим у вези смо побољшали услове 'релакс-зоне' на аеродрому, која је проширена и побољшана. Имамо и повећан простор за боравак родитеља и деце. Припремамо и простор за видиковац одакле ће путници моћи да посматрају авионе, што ће им дати посебан угођај", навео је Мирковић.

Уз напомену да се очекује да видиковац постане туристичка атракција због које ће сви долазити на аеродром, Мирковић је подсетио да се у циљу побољшања услуга и капацитета припрема нови хол за регистрацију путника и пртљага на старом Терминалу 1, који ће бити модернизован и имати нова 33 чек-ин шалтера, од којих ће пет бити за самосталну регистрацију путника на лет.

"Тако ћемо добити на капацитету и квалитету. Наредне године ће бити комплетиран цео поступак", додао је Мирковић.

Срећна путница Наталија Кузовић је рекла да путује у Амстердам, пошто живи у том граду, али да често долази у Београд.

"Драго ми је што сам добила ову награду, нисам очекивала. Баш су ме изненадили. Често путујем са београдског аеродрома", рекла је Кузовићева и уз осмех додала да ће ваучере искористити у "Бизнис клубу" на аеродрому "Никола Тесла".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара