Уручене годишње награде ПКС-а

Kомпанијама, институтима и појединцима додељене су награде Привредне коморе Србије за 2016. за успех у привређивању, иновативности и науци, унапређењу менаџмента, информисању јавности о раду Коморе и привредним кретањима.

На свечаној седници Скупштине ПКС-а додељена су 43 признања, од којих је 19 јубиларних награда.

Награде су уручене привредним друштвима: "Слободна зона" Пирот, Сосијете женерал банка Београд, "МК Mountain resort Kopaonik", "Van Drunen Farms Banatsko Karađorđevo", као и предузећу "Залив превозно трговинско д. о. о." из Црвенке.

Награђен је и "Импол Севал" а. д. Севојно, "Митас" д. о. о. Рума, "П. С. фешн дизајн" д. о. о. Чачак, "Мара" д. о. о. Сомбор, "Сименс" д. о. о. Београд – Фабрика ветрогенератора Суботица и "Финикс фарма" д. о. о. Београд.

Награде су уручене и појединцима који су својим радом допринели унапређењу имиџа српске привреде, али и за иновативност и постигнуте резултате у науци, као и за допринос информисању јавности о пословању привреде и ПКС-а, а то признање је добила Александра Булатовић, новинарка економске рубрике Вечерњих новости.

Додељене су и јубиларне награде Апатинској пивари за 260 година успешног пословања, "Горњем Банату" д. о. о. из Кикинде за 170 година, као и "Този Марковић" д. о. о. Кикинда за 150 година успешног пословања.

Јубиларне награде за успешно пословање додељене су "Дуванској индустрији Чока" а. д. за 140 година, "Бритиш Американ тобако" а. д. Врање за 131 годину, "Првој искри – наменска производња" а. д. Барич за 78 година успешног пословања, Научном институту за ветеринарство Србије за 90 година, "Холдинг Корпорацији Крушик" а. д. Ваљево за 77 година и "Морава" д. о. о. Чачак за 70 година успешног пословања.

И Институт "Михајло Пупин" Београд је добио јубиларну награду за 70 година успешног пословања, као и а. д. "Алева" Нови Кнежевац за 70 година успешног пословања, а. д. Метална индустрија "Алфа-Плам" Врање за 68 година, а. д. "Вино Жупа" Александровац за 60 година, "Енергопројект Холдинг" а. д. Београд за 64, Хемијска индустрија "Хив" а. д. Врање за 59 година, "Енергомонтажа" а. д. Београд за 58 година, као и "Хемофарм" а. д. Вршац за 56 година, "Путеви" д. о. о. Ивањица за 55 година пословања и "Ђуђа Гијугија" д. о. о. Жича Краљево за 50 година успешног пословања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво