Нове олакшице за куповину "фијата"

Крагујевачки "Фијат Крајслер аутомобили" од данас даје специјални попуст на куповину "старо за ново" свим власницима "Фијатових" аутомобила у Србији. Велики попуст од 800 до 1.300 евра је и жеља "Фијата" да тај бренд, који се годинама по лиценци производио у "Застави", приближи куповној моћи становништва.

Попуст могу остварити купци који на било који начин располажу "Фијатовим" возилом, што значи да аутомобил не мора да се води на вас, довољно је и овлашћење.

Замисао "Фијата" је да изађе у сусрет свим који су пре седам година купили "фијат пунто" или "заставу 10", аутомобиле који су монтирани у тадашњој "Застави".

Многи од око 5.000 купаца отплатили су неповољне кредите на пет или седам година, а сада имају могућност да своје возило, које може бити процењено на 2.500 до 3.000 евра, дају за учешће у новом кредиту, чија би рата због попуста била у неким случајевима и мања од оне коју су плаћали.

"Имам 'заставу 10' коју ми рачунају 2.500 евра, али немам пуно пара за нови аутомобил. Сазнао сам да ми је попуст 1.300 евра, што и није тако лоше", каже један купац.

"Ја сам ишао у разне банке које нису баш повољне, сада кад сам сабрао све попусте, то изађе око 2.500 евра, што је за мене велика пара", истакао је други купац.

У "Фијату" кажу да програм могу користити и власници половних "Фијатових" возила која су увезена, а њих је на хиљаде.

"Желимо свим власницима 'Фијатових' програма да дамо што повољније услове како би се опет определили за наш бренд. Ово је и уступак вашим грађанима, уз жељу да као домаћи произођач што више приближимо цену вашем стандарду како би што више људи у Србији возило аутомобил произведен у Крагујевцу", каже комерцијални директор ФКА Умберто Јанучели.

Да бисте тачно знали какав попуст можете добити, потребно је да посетите локалног продавца "Фијатових" возила који ће бесплатно проценити ваш стари аутомобил. У понуди су сви модели "фијата", а свакако најатрактивнија је понуда за домаћи "фијат 500Л".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво