Више од 2.000 кандидата за 12 радних места у "Икеи"

У другом кругу запошљавања у компанији "Икеа", чија је робна кућа у Бубањ потоку још у изградњи, на конкурс се пријавило 2.168 кандидата за 30 нових запослених на 12 радних места, при чему је из иностранства стигло 17 пријава.

Највећи број пријава стигао је из Београда (1.492), док је из других места у Србији стигло укупно 529 пријава (Ниш 46, Нови сад 36, Панчево 26, Крагујевац 20), наведено је у саопштењу те компаније.

Из иностранства се пријавило 17 кандидата, при чему су из Хрватске стигле четири пријаве, из Канаде две и Црне Горе две, док су по једну пријаву послали грађани Мађарске, Бугарске, Македоније, Босне и Херцеговине, Шведске, Велике Британије, Швајцарске и Уједињених Арапских Емирата.

Кандидати су највеће интересовање испољили за сектор дизајна ентеријера (314 пријава), односима с купцима (291 пријава) и продају (247 пријава).

Они су, у овом кругу, конкурисали за седам радних места у Одељењу продаје, 12 у Одељењу за комуникацију и дизајн ентеријера, четири у Одељењу логистике, два у Одељењу за односе са купцима и по једно у одељењима за управљање пословањем, одржавањем објекта, рад с коришћеном робом, некретнинама и експанзијом и Икеа Фуд.

За 50 радних места објављених до сада пријавило се око 7.200 кандидата, а у компанији верују да ће највеће интересовање бити почетком следеће године, када ће бити расписан конкурс за више од 200 радних места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво