Додељене награде "Београдски победник"

Привредна комора Београда уручила је годишње награде "Београдски победник". Награде за натпросечне резултате у 2015. години уручене су представницима девет најбољих компанија, као и још две посебне награде. Посебна награда Плакета додељена је удружењу "Електромашиноградња", а посебна награда Београдски победник додељена је ЈП "Србијашуме".

Ове године награду Београдски победник добило је шест привредних друштва. Прва у том низу је фармацеутска компанија, "Фарма Свис". Потом следе "Кемикал Агросава", компанија за производњу освежавајућих пића "АнП", "Лагуна", "ASW инжењеринг" – софтвер кућа, и компанија "Гај - инжењеринг и опремање".

"Оно што је вечерас београдски победник то је сигурно и политика наше владе – политика која је показала за претходне две године да расте извоз, расте друштвени производ, побољшава се привредни амбијент, расте све оно што смо прокламовали као циљеве наше економске политике", рекла је министарка грађевнинарства, саобраћаја и инфраструкутре Зорана Михајловић.

Плакете за допринос и унапређење пословања добили су Институт за кукуруз Земун поље, банка Поштанска штедионица, и дестилерија Зарић.

"Ми као локална самоуправа представљамо сервис грађана, али разумемео потребу да град Београд, као главни град, буде и сервис привреде и надам се да у томе успевамо, то не можемо без Привредне коморе Београд", истакао је заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић.

За тридесет година додељивања награда, награде "Београдски победник" и "Плакета" понело је 191 привредно друштво и око 60 предузетника, појединаца и институција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво