"Ер Србија", унапред продата 24 лета за Њујорк

Први лет "Ер Србије" за Америку заказан је за 23. јун, а карте су већ распродате, и то не само за тај, већ за укупно 24 лета, а летеће се пет пута недељно. Само овог месеца продато је 1.000 карата за летове до Њујорка, а укупно је продато више од 12.000 карата.

Они који продају карте – агенти – кажу да је велики успех за тек најављену линију продати унапред толико карата. Ако знамо да је просечан број путника у авиону "ербас А-330" око 250, то значи да су 24 лета за Њујорк већ распродата.

"Главни ослонац продаје је промотивна цена карте која свим таксама износи 440 евра, у пуној сезони цена је 680 евра", каже агент продаје карата Игор Врањешевић.

Други важан чинилац продаје је услуга која ће у "Ер Србији" бити много богатија него код конкуренције.

Промовисаће се домаћи брендови нашег кетеринга, комфор у путничкој кабини је већи, а ту је и могућност повезаних летова са осталим деловима Америке.

"'Ер Србија' је замајац привреде у региону. То је прва компанија која је показала да се бољом услугом и са више рада може борити и сустићи конкуренција", каже председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж.

Тренутно се авион А-330 налази на великом ремонту кокпита. Ради се потпуно нови ентеријер. Најављено је да ће у летелицу бити уведен и интернет, који ће путницима бити доступан током читавог лета.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво