"Ер Србија" отказује летове за Грчку због штрајка контролора лета

Компанија "Ер Србија" отказала је све летове планиране за сутра ка Грчкој и из те земље због најављеног штрајка грчких контролора лета.

Та компанија је за сутра имала два планирана лета за Атину и један за Солун и два лета из Атине за Београд и један из Солуна.

Путници који имају карте за те летове треба да се обрате контакт центру "Ер Србије" на телефоне 0800 111 528 из Србије или +381 11 311 21 23 из иностранства, или да посете интернет сајт компаније на адреси www.airserbia.com где могу да добију најновије информације.

Контролори ваздушног саобраћаја из Атине најавили су ће сутра ступити у штрајк због владиних мера штедње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво