Читај ми!

Вучић предао компанији “ПТЦ Џермани” кључеве фабрике у Смедереву

Немачкој компанији "ПТЦ Џермани" уручени су кључеви фабрике у Смедереву где ће прерађивати рибу и запослити 300 радника.

Кључеве је предао премијер Србије Александар Вучић који је казао да ће "ПТЦ Џермани" извозити рибу из Србије.

Он је поручио тој компанији да што пре крене и са преосталим планираним инвестицијама у Србији и да запошљава људе, а да ће ој Влада Србије у томе помоћи.

Истакао је да је Смедерево један од градова у Србији где је највећи доходак, јер је успео да привуче инвеститоре.

Меморандум о разумевању између Владе Србије, Града Смедерева и "ПТЦ Џермани", једног од водећих прерађивача рибе у Немачкој, потписан је у октобру прошле године, у присуству премијера Александра Вучића.

Компанија "ПТЦ Џермани" је тада од Града Смедерева закупила производну халу од 3.000 квадратних метара, као и 2,5 километра путева с пратећом инфраструктуром, укупне вредности три милиона евра.

После издавања хале у закуп Смедерево се обавезало да ће да изгради хладњачу од 500 квадратних метара а ПТЦ да ће запослити још 100 радника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи