Пет звездица за хотел "Јагодина"

Хотел "Јагодина", један од најлепших угоститељско туристичких објеката на Коридору 10, биће у целости реконструисан. Јагодинци ће тако ускоро добити хотел у категорији од пет звездица.

Генерални директор  хотела "Јагодина", Драган Симић  каже да је вредност радова милион евра. Предвиђено је да  радови буду завршени за годину дана.

Хотел је пројектовао архитекта Милош Константиновић, а тај објекат је проглашен за најбоље архитектонско решење у Србији 1979. године.

Уговор о реконструкцији, климатизацији, грејању и вентилацији, који морају бити другачије решени за пет звиздица, биће потписан са "Монтажом" и "Вајсхаутом" из Београда, рекао је Симић.

„После тих, следиће радови на реконструкцији соба и апартмана, а затворени базен и ноћни бар биће преуређени у модеран 'спа центар'".

Досадашњи велики ресторан биће издат "Идеји" за супремаркет, "Шарена кафана", "Ћуран сала" и тераса ће радити за потребе хотела, а конгресна дворана биће преуређена у најмодернији казино у Србији.

Симић је додао да ће ноћење у реконструисаним апартманима стајати 60 до 80 евра, а сада је цена око 18 евра.

Хотел "Јагодина" је "Б" категорије и има две звездице, а приватизован је у октобру прошле године. Сада запошљава 18 радника, а када буде реконструисан, запослиће још 50 младих људи који ће проћи едукацију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво