"Делта ће платити порез у Србији"

Компанија "Делта холдинг" данас је саопштила да ће у Србији платити порез по основу продаје тржних центара Делта сити у Београду и Подгорици.

Објекти су продати јужноафричком инвестиционом фонду "Хипроп", по укупној цени од 202,8 милиона евра.

"Продајом шопинг-молова "Делта" је још једном показала способност да створи и развије вредне бизнисе, што представља мисију наше компаније. Са овом последњом трансакцијом приходи од продаје компанија достигли су износ од 1,8 милијарди евра", наводи се у саопштењу Делте.

Најављено је да "Делта" новац од продаје тржних центара инвестирати у даљи развој послова у области некретнина, аграру и дистрибуцији.

Како је саопштено, у највеће најављене пројекте: шопинг-мол Делта планет, хотел Интерконтинентал и нову пословну зграду у Београду, Делта је спремна да, одмах након добијања грађевинских дозвола, уложи 250 милиона евра "и тиме пружи нови подстицај привреди Србије".

"Делта" је подсетила да је у последњих десет година у буџет Србије по основу пореза и доприноса уплатила две милијарде евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи