Нови производи цементаре

Фабрика цемента "Холцим Србија" у Поповцу код Параћина произвела је нови производ - везиво за унутрашњу малтерацију стамбених и других објеката у грађевинарству.

Овај производ имаће веома популарну цену на тржишту и паковаће се у врећама од 25 килограма.

Нови производ ће, како је најављено, генерални директор "Холцим Србија", Густаво Наваро представити јавности 16. септембра.

Цементара у Поповцу, поред овог производа, производи и три типа цемента марке "42,5 Н", "32,5 Р" и ринфузни цемент "42,5 Р".

Такође, новина у овом колективу је и лист под називом "Наше", који ће бити посвећен питањима важним за развој локалне заједнице, а биће промовисан када и нови производ цементаре, истичу у том колективу.

"Холцим Група", са седиштем у Швајцарској убраја се међу највеће светске произвођаче цемента, бетона и агрегата и већ четврту годину за редом добила је признање за Лидера у индустрији" према Дау Џонсовом индексу одрживости.

"Холцим Група" послује у више од 70 земаља широм света, и ове године проглашена је за компанију са најбољим резултатима према концепту одрживости у индустрији грађевинског материјала.

У Србији тренутно послују на две локације у оквиру цементаре "Холцим Србија" у селу Поповац, код Параћина у Централној Србији и фабрици бетона у Крњачи, предграђу Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи