Милионити путник “ЈАТА”

Српска авиокомпанија Јат ервејз превезла је милионитог путника Јелену Васић, психолога из Лознице, која је са породицом путовала на летовање у Грчку.

Милионитог путника у 2008. години, српска авиокомпанија је наградила туристичким аранжманом за две особе из програма Јат ер лифта. 

Јат ервејз, како се наводи у саопштењу, обавља саобраћај са 12 до 15 авиона, што је мање него претходних година, а у јулу и августу, на четрдесетак летова дневно превозио је између 6.000 и 7.000 путника, док је просечна дневна попуњеност путничке кабине била до 80 одсто.

Агенција за приватизацију Србије објавила је 31. јула тендер за продају Јат ервезја са почетном ценом од 51 милион евра за 51 одсто капитала.

Продаја тендерске документације почела је 22. августа и трајаће до 26. септембра, а рок за достављање понуда је 24. октобар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи