ГО СНС Шабац предао жалбу Управном суду

Градски одбор Српске напредне странке Шабац предао је Управном суду жалбу на одлуку Градске изборне комисије којом се поништавају избори у Шапцу.

"Очекујемо праведну одлуку Управног суда у законском року. Верујемо у институције система од којих очекујемо да заштите изборну вољу грађана и спрече крађу коју покушава да спроведе Небојша Зеленовић", наведено је у саопштењу ГО СНС Шапца.

Истичу да је брутално прекрајање слободне воље грађана, исказане на демократским изборима, недопустиво и да ће се СНС борити за глас народа свим правним средствима.

"Јасно је свима да Небојша Зеленовић измишља проблеме са процедуром, док у ствари има проблем са резултатом. А резултат је на страни Српске напредне странке, која је добила чак 11.229 гласова више од Зеленовића", истиче се у саопштењу.

Како је РТС-у потврђено, Управни суд је данас до 15 часова примио две жалбе против одлуке Градске изборне комисије у Шапцу којом се поништавају избори за одборнике Скупштине града Шапца.

Управни суд ће одлуке о жалбама донети најкасније у року од 48 часова од достављања одговора на жалбу Градске изборне комисије у Шапцу, са свим списима предмета, наводе из суда.

Избори се понављају на свих 100 бирачких места у Шапцу.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво