Мујезиновић кандидат за премијера ФБиХ

Председништво Странке демократске акције БиХ дало подршку Мустафи Мујезиновићу, бившем гувернеру Кантона Сарајево да се кандидује за премијера Федерације БиХ.

Кандидат за новог премијера Федерације БиХ је Мустафа Мујезиновић, кога је предложила владајућа Странка демократске акције.

Мујезиновић је бивши гувернер Кантона Сарајево, некадашњи амбасадор Босне и Херцеговине у Малезији, а тренутно обавља послове саветника у Развојној банци Федерације БиХ.

Мујезиновић је рекао да је претходна два дана разговарао са председником странке Сулејманом Тихићем и додао да је спреман прихватити функцију премијера ФБиХ, преносе федерални медији.

"У ова два дана сам разговарао са Тихићем. Питао ме да ли сам спреман прихватити премијерску функцију и рекао сам да јесам", рекао је Мујезиновић.

Додао је да је понуду за функцију федералног премијера прихватио, јер сматра да своје способности може искористити да помогне ФБиХ.

Место премијера у Федерацији БиХ упражњено је након што је пре петнаестак дана оставку на ту функцију поднео Неџад Бранковић, против кога је подигнута оптужница због злоупотребе положаја у време када је био директор сарајевског предузећа "Енергоинвест".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи