Туча средњошколаца у Вуковару

У масовној тучи средњошколаца хрватске и српске националности, у техничкој школи у Вуковару, лакше повређена два ученика. Према саопштењима полиције, сукоб није био национално мотивисан.

Два ученика другог разреда лакше су повређена у масовној тучи средњошколаца хрватске и српске националности, у техничкој школи "Никола Тесла" у Вуковару. Туча се догодила данас око десет сати, за време школског одмора.

Према подацима полиције, у тучи је учествовало седам ученика српске и пет ученика хрватске националности, али се тачан број још утврђује.

Сви учесници су ученици техничке школе и сукоб није национално мотивисан, рекао је Крунослав Жгела, портпарол Вуковарско-сремске полицијске управе. Жгела није желео да износи друге детаље јер су у току информативни разговори са учесницима и сведоцима инцидента.

Директор школе Слободан Перић каже да је сукоб тињао још од петка, а да су у тучи учествовала и лица која нису ђаци школе.

Ученици су рекли да је разлог сукоба догађај од прошле среде када је на на степеништу школе дошло до ситне свађе између два ученика јер један од њих није хтео да се склони.

Тада је све завршено без сукоба. Викенд је искоришћен за договоре јер је у тучи учествовало тридесетак ученика од којих су многи били маскирани. Тукли су се и столицама, рекао је један од ученика испред школе.

У учионици су, после туче, на паркету остали трагови крви и крваве папирнате марамице, преносе хрватски медији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи