Опозиција ради у корист владајуће колиције

Својим поступцима опозиционе партије у Црној Гори раде у корист коалиције "Европска Црна Гора", оцењује председник ДПС-а Мило Ђукановић.

Председник владајуће Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић оценио је да својим поступцима опозиционе партије раде у корист коалиције "Европска Црна Гора".

Ђукановић је на предизборној трибини у Улцињу рекао да је су неке промениле име, неке су изабрале ново руководство, док је треће назвао преварантима.

Коалицију "Европска Црна Гора" чине ДПС, Социјалдемократска партија, Бошњачка странка и Хрватска грађанска иницијатива.

Ђукановић је подсетио да није било тако давно када је на изборима у Котору кључни аргумент једне од тих странака било обраћање Војислава Шешеља из Хага, пренеле су данашње подгоричке "Вијести".

"Онај ко је персонификиција свих пораза СНП и даље из сенке покушава да вуче конце надајући се новим поразима своје партије како би показао да све што је било до сада, није било до њега", рекао је Ђукановић на предизборној трибини у Улцињу.

Ђукановић је за председника Покрета за промене Небојшу Медојевића рекао да се не зна ни ко је ни одакле је.

"Како дође у Мојковац, то је његов родни град, кад оде у Пљевља, тамо је његов родни град, када дође на Цетиње, поздравља свој родни град, у Котору се обраћа својим Которанима. Је ли економиста или инжењер ни он сам не зна и нико жив то похватати не може", рекао је Ђукановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи