Читај ми!

Веће за националну безбедност Црне Горе апеловало на смиривање тензија

Веће за националну безбедност Црне Горе упутило је апел свим друштвено политичким актерима, представницима медија, као и грађанима да допринесу смиривању тензија и очувању мира и сигурности.

Из Владе је саопштено да је Веће, на седници којој је председавао премијер Здравко Кривокапић, упознато са последњим проценама безбедности, презентованим од Агенције за националну безбедност и Управе полиције.

"Веће за националну безбедност изражава забринутост због стања безбедности, у сусрет најављеним јавним окупљањима, те је издало смернице органима обавештајно-безбедносног сектора Црне Горе да појачају координацију у циљу очувања уставног поретка и заштите Уставом предвиђених права и слобода", наводи се у саопштењу Владе.

Веће за националну безбедност, како поручују, апелује на све друштвено-политичке актере, представнике медија, као и све грађане, да дају допринос смиривању тензија и очувању мира и сигурности.

"Чланови Већа биће у сталној комуникацији и заседању. Седници су присуствовали сви чланови Већа, а по позиву и директор Управе полиције Зоран Брђанин", саопштено је из Владе.  

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара