Новинари на црној листи хотела "Авала"

Новинарима "Вечерњих новости", "Вијести" и "Монитора" забрањен улаз у будвански хотел "Авала" на избор за Фордов супермодел године. Разлог - извештавање о учешћу власника хотела у приватизацији у Црној Гори.

Новинарима и дописницима београдских "Вечерњих новости" руководство хотела "Авала" у Будви није дозволило да присуствују престижном модном догађају - избору Фордовог супермодела године, који је синоћ одржан у том црногорском летовалишту.

На црној листи руководства су се, поред "Вечерњих новости", нашли подгорички дневни лист "Вијести", истоимена телевизија и недељник "Монитор".

Организатори модног спектакла из модне агенције "Фабрика", били су затечени таквом одлуком домаћина. Они су међутим, мишљења да је "право власника да у свој објекат пусти кога хоће", пренели су подгорички медији.

Власница "Фабрике" Весна Мандић изјавила је да су, према информацијама којима располаже, власници хотела тако одреаговали због њиховог константног негативног медијског представљања у јавности од стране новинара којима није био дозвољен улаз у хотел.

Шеф црногорског дописништва "Вечерњих новости" Чедо Прелевић као једини разлог томе види писање тог медија о начину на који фирма "Беплер и Џекобсон", иначе власник "Авале", учествује у приватизацији објеката у Црној Гори

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи