Пленковић: Хрватска спремна за све мере против коронавируса

Хрватска је спремна за све мере које треба предузети у превенцији ширења коронавируса, укључујући и координацију активности са италијанском владом.

"Све што треба да предузмемо је у пуној приправности свих служби, у комуникацији смо сa италијанском владом, од које настојимо добити све релевантне информације с обзиром на динамику збивања у неколико северних италијанских регија", изјавио је Пленковић после консултација са надлежнима из министарства здравља, унутрашњих послова, одбране, државног инспектората и цивилне заштите, преноси Хина.

Најавио је и свакодневне састанке кризног штаба о превенцији ширења коронавируса.

Истакао је и да ће министар здравља Вили Берош сутра после подне отпутовати у Рим на састанак министара здравља Италије и суседних земаља како би координирали активности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи