Пијани путник из Србије крив за кашњење лета Беч–Београд

Један пијани мушкарац правио је проблеме у авиону аустријске авио-компаније АУА на бечком аеродрому "Швехат", због чега је каснио лет за Београд.

Авион се налазио на путу са паркинг позиције ка писти за полетање, када се држављанин Србије, како је саопштено, "понашао веома агресивно у авиону", па је посада била принуђена да алармира полицију, која је путника извела из авиона и привела у станицу.

"Очигледно пијани путник се противио да следи упутства посаде. Пошто се није смирио, посада је позвала полицију. Други путници и наша посада нису повређени", саопштено је из АУА.

Против држављанина Србије поднета је пријава због пружања отпора полицији.

Авион је из Беча за Београд полетео у среду после подне, са закашњењем од 50 минута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво