Додик: Вештачка криза нестаће када нестане БиХ

Странка демократске акције Бакира Изетбеговића означила је Милорада Додика главним генератором кризе у тој земљи, Упитан када ће престати да производи вештачке кризе, Додик каже да ће "вештачка криза престати када нестане БиХ".

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да не очекује санкције против себе, али и ни против неких других представника Републике Српске.

Додик је то рекао након састанка са српским представницима у заједничким институцијама БиХ, преноси бањалучки портал Независне.

"Ви у Сарајеву сте навикли да зовете странце да нас кажњавају кад нам ви не можете ништа. Ово је легална одлука власти у РС", рекао је Додик.

Упитан када ће престати да производи вештачке кризе, Додик је рекао да ће "вештачка криза престати када нестане БиХ".

Поводом те изјаве, Странка демократске акције Бакира Изетбеговића поручује "да ће криза нестати када Додик и СНСД оду са политичке сцене БиХ".

У саопштењу СДА се указује на то да Додик све дубље тоне у, како кажу, опасне политичке илузије.

"Узимајући у обзир оно што је јасно свима, осим самом Додику - да је он већ деценију главни генератор политичке кризе, једина је истина да ће кризе нестати када он и СНСД оду с политичке сцене у Босни и Херцеговини. Босне и Херцеговине ће сигурно бити, а само је питање времена до када ћемо се сећати Милорада Додика и СНСД-а", наводи се у саопштењу СДА.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво