Претрес четири локације на Цетињу, пронађена зоља

Црногорска полиција је током претреса једне локације на Цетињу пронашла и одузела ручни ракетни бацач тзв. зољу, аутоматску пушку, револвер и 61 комад муниције.

Полиција је данас на Цетињу претресла четири локације које користе Н. К. (34), Ј. К. (32) и Д. Ђ. (28), саопштила је црногорска полиција.

Претресом стана и других просторија које користи Н. К. полицијски службеници су пронашли и одузели ручни ракетни бацач тзв. зољу, аутоматску пушку, револвер и 61 комад муниције калибра 7,62 мм.

Претресом локације коју користи Ј. К. полиција је пронашла и одузела пиштољ "екол" калибра 9 мм и 87 комада муниције истог калибра. Од овог лица је привремено одузето и возило марке "мерцедес" ради криминалистичких провјера.

Тужилац је наложио да се Н.К. лиши слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дело недозвољно држање оружја и експлозивних материја.

Осим наведеног, цетињска полиција је предузимајући активности на појачаној контроли лица и возила пронашла и одузела опојну дрогу марихуану а ради криминалистичке обраде привремено одузела и возило марке "мазда" од М. Ђ. (25) из Берана.

број коментара 0 Пошаљи коментар