У промотивном споту Хрватске Никола Тесла и Лука Модрић

Влада Републике Хрватске је на свом службеном Јутјуб каналу објавила спот којим се представља председавање Саветом Европске уније. Спот, у ком се помиње и Никола Тесла, приказан је уочи уводног говора Андреја Пленковића на састанку хрватске владе и Европске комисије.

Промотивни спот који је прошле недеље представио премијер Андреј Пленковић коштао је 1.390.568,83 куна (преко 185.000 евра) што укључује све трошкове снимања и пратеће логистике.

Спот почиње реченицом "Сјећам се подијељене Еуропе и Хрватске саме на грубом мору, али вратили смо се кући и наш пут тек почиње".

У споту је, како Индекс наводи, приказана срећна и просперитетна Хрватска, Никола Тесла, Мате Римац и Лука Модрић, као и млади успешни предузетници "који остају на својој дедовини" и успеси фудбалске репрезентације.

Спот се завршава приказом хрватске породице од неколико генерација, која се окупила у "луксузној модернистичкој вили изнад града".

"Дакле сликом нечега што 99 посто Хрвата никад није доживело", пише Индекс.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи