Влада Црне Горе: Још једна лажна вест

Црногорска влада је на Твитеру објавила да је на интернету објављена "још једна лажна вијест" о Црној Гори.

На Твитеру се наводи да је на друштвеним мрежама пласирана, "у оквиру ширења неистина о ЦГ", лажна вест да је интернет у Црној Гори под надзором и да следе рестрикције у приступу.

Истиче се да надлежне службе Црне Горе предузимају мере ради евентуалне квалификације кривичног дела које се гони по службеној дужности.

На Фејсбук налогу "Лоши глумци" објављено је да се припрема тзв. црногорски интернет.

"Располажемо поузданим информацијама да поред сталног надзора Интернет комуникација црногорски АНБ припрема и искључење интернет веза са светом у Црној Гори. Припрема се тзв. Црногорски интернет у коме би само кључни владини сервиси радили. Ускоро опширније...", наведено је на тој страници на Фејсбуку.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 16. јан 2020, 12:21) - anonymous Lala [нерегистровани]

Samo bi još dodao :

Još jedna lažna vest .

(четвртак, 16. јан 2020, 06:49) - Цвикераш из задње клупе [нерегистровани]

Коларићу,панићу...

Сами објављују лажне вести (одозго, још и будаласте), сами их оповргавају и проглашавају лажним, а за то криве Србе... Изем ти тактику... Коларићу, панићу, плетемо се самићу, сами себе заплићемо....

(среда, 15. јан 2020, 23:27) - anonymous [нерегистровани]

Ко се мача лати...

Безакоње рађа безакоње, увек је тако било. Ко се усуди да прави законе по мери своје дневне собе и својих страхова, позива људе свих фела на двобој. Јер онда више нико није позван да поштује закон. Свако га онда дозира како њему лично прија. Неко рационализује своју фрустрацију и користи своје умеће да стекне какав такав утисак да има контролу над догађајима. Овај закон је позив на црту. А сваком је "црта" нешто друго.