Поморац из Сплита осумњичен за троструко убиство, мотив је наводно освета

Двадесетпетогодишњи Ф. З. из Сплита ухапшен је због сумње да је убио тројицу мушкараца у том граду. Као могући мотив спомиње се освета. Полиција је на ванредној конференцији саопштила детаље случаја..

Ф. З. је осумњичен да је у суботу у центру Сплита "калашњиковим" убио тројицу мушкараца. Двојица су преминула на лицу места, а трећи је подлегао повредама у болници.

На ванредној конференцији за медије начелник сплитске полиције Дражен Витез је рекао да све особе које се спомињу имају десетине прекршајних и кривичних пријава.

Полиција је саопштила да је на месту злочина пронашла 36 чаура, те да је у акцији хапшења осумњиченог било укључено 150 полицајаца. 

Освета могући мотив убиства 

Индекс пише да су 25-годишњи Ф. З. и његова породица раније имали нерашчићене односе са убијенима.

Као могући мотив спомиње се освета јер је брат осумњиченог за убиство наводно дуговао новац убијенима.

Како наводи портал Индекс, Ф. З. је планирао да убије још неке особе, али их није пронашао.

Портал такође наводи да је породица Ф. З. била лошег материјалног статуса и да је младић последњих година радио на броду. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи