Црна Гора осудила акције Ирана против САД

Црна Гора оштро осуђује недавне иранске акције против Сједињених Држава и снага коалиција у Ираку које су довеле у опасност животе црногорских партнера и савезника, саопштило је Министарство вањских послова (МВП).

Иран је извео ракетне нападе на две базе са америчким војницима у Ираку као одговор на убиство генерала Револуционарне гарде Касема Солејманија.

Из Министарствa вањских послова су казали да мир и стабилност не могу превладати на Блиском истоку све док се наставља насиље, немири, мржња и рат, преноси РТЦГ.

"Жао нам је што је Иран изјавио да намјерава да настави са нуклеарним амбицијама, доприносећи регионалној нестабилности", објављено је на на Твитер налогу Министарства.

 

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи