Комунални полицајац возио са 2,53 промила алкохола у крви

Запослени у црногорској Комуналној полицији ухапшен је јер је возио под дејством алкохола.

Будванска полиција ухапсила је јуче М. М. (36) из Будве, запосленог у Комуналној полицији, који је са 2,53 промила алкохола у крви возио аутомобил. 

Судија Суда за прекршаје у Будви Марко Ђукановић саслушао га је јутрос и одредио му казну затвора од 30 дана. 

"Обавјештавам вас да сам јутрос у 9 часова, донио одлуку којом је М. М. (1983) из Будве због управљања возилом у саобраћају под дејством алкохола у организму у концентрацији од 2,53 промила кажњен казном затвора у трајању од 30 дана, те забраном управљања путничким моторним возилима 'Б' категорије у трајању од 60 дана", саопштио је портпарол суда.

Истиче се да је казна одмерена, јер је реч о особи која је први пут евидентирана у прекршајној евиденцији.

Ипак, отежавајућа околност је што је М. М. службено лице, "које мора имати већи степен спознаје о забрањености радњи које представљају повреду јавног поретка, а које су утврђене законом или другим прописом и за који је прописана санкција".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи