Повећава се број жртава земљотреса у Албанији, пронађена још четири тела

До сада пронађена тела 46 жртава земљотреса у Албанији.

Повећава се број страдалих у разорном земљотресу који је погодио Албанију. Из Министарства одбране су потврдили да су на подручју некадашњих мочвара пронађена још четири тела.

Идентитет жртава за сада није познат, а њихова тела су пребачена у Драч.

Албанију је погодио још један земљотрес јачине 5,1 јединице Рихтеровe скалe. Земљотрес је погодио шире подручје Драча, где је оштећена болница. Грађани у Тирани су изашли на улице. Потрес се осетио и у Црној Гори и Хрватској.

Епицентар је био је на дубини од два километра, 25 километара од Драча, односно 48 километара од главног албанског града Тиране.

Потрес се догодио у Јадранском мору, а према првим информацијама изазвао је нову забринутост и страх код Албанаца који већ две ноћи не спавају мирно, а хиљаде људи борави ван својих домова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво