"Скраћена" химна Црне Горе, председник општине Будва каже да је реч о техничкој грешци

Одборници ДПС-а, Црногорске, СДП-а и члан председништва УРА Блажо Рађеновић напустили су свечану седницу поводом Дана Општине Будва, јер је химна трајала непуни минут.

У Демократској партији социјалиста (ДПС) кажу да су огорчени због непоштовања државне химне, док је председник општине Марко Царевић саопштио да се догодила техничка грешка.

"Па ево искрено, овако је то испало, вјероватно је техника затајила, то није био договор барем када сам ја у питању. Свима је познат мој став када је то у питању, жао ми је, претпостављам да је техника у питању. Сад ништа не можемо, али ћемо сигурно видјети који је разлог, непоштовање није сигурно, барем када сам ја у питању", рекао је Царевић.

У Будви су на власти Демократски фронт и Демократе, док је ДПС у опозицији.  

На свечаној седници Царевић је рекао да Будва постаје град за све њене грађане.

Сваки град, свака локална самоуправа, како је рекао Царевић, почива на три стуба – инфраструктура, култура и финансије, а "темељ та три стуба, оно без чега град није град, јесу људи".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво