Истакао албанску заставу у Бару, кажњен и протеран из Црне Горе

Албански држављанин кажњен је са 300 евра и протеран из Црне Горе на месец дана, јер је у Бару истакао заставу Албаније.

Како је саопштила црногорска полиција, на тај начин прекршен је Закон о јавном реду и миру.

"И. Д. је јуче на 13. Крајинској Коштанијади нарушио јавни ред и мир на начин што је истакао заставу Републике Албаније", саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Полиција у Бару поднела надлежном суду за прекршаје захтев за покретање прекршајног поступка против И. Д. (64) из Албаније због, како наводе, почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

"Њему је изречена новчана казна у износу од 300 еура, а на основу Закону о прекршајима за њега је изречена и заштитна мјера протјеривања странца са територије Црне Горе у трајању од мјесец дана", наводи се у саопштењу црногорске полиције.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво