Албански дечак ослобођен из кампа у Сирији

Званичници Црвеног крста и Црвеног полумесеца саопштили су да је албански дечак Алвин, кога је мајка одвела у Сирију када се придружила екстремистичкој организацији Исламској држави, ослобођен из препуног кампа.

Алин се данас са оцем упутио кући у Италију, пренео је АП.

Прича о 11-годишњем Алвину привукла је пажњу јавности у Италији након што је телевизија известила о мучним покушајима његовог оца да га врати кући.

Дечак се нашао без породице у кампу Ел Хол, којим су управљале курдске снаге на североистоку Сирије, након што су његова мајка и браћа и сестре погинули у борбама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво