Oсумњичени за напад на Србе у Уздољу враћени у притвор

Суд у Шибенику је преиначио одлуку према којој су седморица припадника Торциде, осумњичених за напад на Србе у кафићу у Уздољу, пуштени на слободу.

Осумњичени за напад на власника кафића у Уздољу и његове госте 21. августа враћени су у истражни притвор на још два месеца.

Начелник шибенско-книнске полиције открио је раније како је изведен напад на Србе код Книна.

"Као дио навијачке скупине из Сплита окупили су се у Сплиту и с више возила кренули у Уздоље темељем претходног договора због утакмице Црвене звезде. Паркирали су у близини угоститељског објекта. Један је изашао из аутомобила и отишао у извидницу. Касније су ушли у угоститељски објект маскирани фантомкама и напали госте, док су возачи остали у аутомобилима", рекао је начелник Полицијске управе шибенске.

Тада је повређена 37-годишња власница угоститељског објекта и још четири особе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи