Албанија, заседа за тужиоца

Три особе, укључујући и тужиоца из Драча Арјана Ндоја, рањене су пошто су на њихово возило пуцали за сада неидентификовани нападачи, јављају албански медији.

Арјан Ндој је, како наводе албански медији, био главна мета напада у којем су нападачи изрешетали возило у којем се тужилац из Драча возио са још два сапутника.

Полиција је одмах покренула истрагу у покушају да идентификује нападаче, као и тврдње да се у близини места на којем је Ндој рањен налазило још једно возило.

Возач аутомобила у којем се налазио Ндој пребачен је у болницу и у критичном је стању.

Напад је уследио неколико седмица пошто су премијер Еди Рама и још неколико високих званичника власти у Тирани оштро критиковали тужиоца из Драча јер је у притвору задржао директора катарстра из тог града.

Рама је, обрачајући се парламенту 9. октобра, назвао тужилаштво "криминалном организацијом", а представници владајућих социјалиста у више су наврата коментарисали његове наводне везе са подземљем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво