Црногорски министар поднео оставку због спорног снимка

Министар одрживог развоја и туризма Црне Горе Павле Радуловић поднео је оставку на ту функцију, јавља Радио-телевизија Црне Горе.

Павле Радуловић је поднео оставку након објављивања снимка из којег се закључује да су грађевински инспектори Зоран Бошковић и Владан Јуретић наводно рекетирали бизнисмена Бошка Ненезића, како би му омогућили да настави градњу објекта у Будви, упркос истеклој дозволи, пише РТЦГ.

Радуловић је на ванредној конференцији за медије рекао да је оставка његов професионалан однос према послу.

"Не знам има ли грађанина Црне Горе, неког ко поштено плаћа порез, коме синоћ није било тешко", рекао је Радуловић, коментаришући спорни снимак.

Истакао је да су дисциплинским поступком покушали да се боре против таквих појава у инспекцији.

"Због чињенице да ми нисмо успели, иако смо се борили да ту врсту понашања искоренимо, без обзира на то када се то десило, ја сам одлучио да као руководилац поднесем оставку", рекао је Павле Радуловић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи