Пуцњава у Бару, убијен мушкарац

Један мушкарац је убијен а други рањен у пуцњави испред једног локала у Бару, преносе "Вијести".

Ј. К. убијен је у пуцњави која се око 10.30 догодила испред ресторана "Савоја" у Бару. Неколико прострелних рана задобио је и В. Г. којем се, према информацијама од извора блиског истрази, лекари боре за живот, преноси РТЦГ.

Приликом покушаја бекства осумњичени су оштетили велики број аутомобила и неколико контејнера на паркингу у Улици Јована Томашевића.

Полиција је након пуцњаве, у Бјелишима изнад пруге, пронашла запаљено возило аутомобил марке "сеат", јавља РТЦГ.

"Полиција је недуго након пријаве догађаја претрагом терена пронашла запаљено возило које је, како се сумња, коришћено приликом извршења овог кривичног ђела", саопштено је Управе полиције.

Незванично, полиција трага за две особе, јавља РТЦГ.

Према речима начелника Службе заштите и спашавања Амира Муслића у гашењу запаљеног аутомобила учествовала су два возила и четири ватрогасца.

"Службеници Управе полиције, у координацији са тужилаштвом, предузимају интензивне активности на расвјетљавању догађаја", саопштено је из полиције, преноси РТЦГ.

Како наводе Вијсети, полиција је у августу проверавала да ли је особа која је рањена и у августу била мета наоружаног мушкарца који је утрчао у тај локал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи