Ухапшен мушкарац из Братунца због претњи председнику Србије

На подручју Братунца припадници Управе за организовани и тешки криминал МУП-а Републике Српске ухапсили су мушкарца због сумње да је преко друштвених мреже претио председнику Србије Александру Вучићу и уреднику и новинарима телевизије "Хепи" Миломиру Марићу и Јовани Гргуревић. 

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске ухапсили су М. М. из Братунца због постојања основа сумње да је извршио кривична дела угрожавање сигурности и недозвољени промет оружја или експлозивних материја, изјавила је начелница Одељења за односе са јавношћу МУП-а РС Мирна Миљановић.

"Поступајући по захтеву Министарства унутрашњих послова Републике Србије, утврђено је да је ово лице на друштвеној мрежи Фејсбук направило више објава у којима је упутио пријетње предсједнику Републике Србије Александру Вучићу и уреднику и новинарки телевизије 'Хепи' Миломиру Марићу и Јовани Гргуревић", истакла је Миљановићева, преноси РТРС.

Према њеним речима, полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминал МУП-а Републике Српске, у сарадњи са Полицијском управом Зворник, претресли су објекте које користи лице лишено слободе, одакле су изузети предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним делима.

Све активности се проводе под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина, додала је Миљановићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво