Милановић: Хрватска неће имати ни Мики Мауса ни Хромог Дабу за председника

Борба за председника Хрватске биће "напета и тешка до краја", рекао је председнички кандидат хрватске Социјалдемократске партије Зоран Милановић. Уверен је да ће се у преостала два месеца ствари развијати на начин да Хрватска неће имати "ни Мики Мауса ни Хромог Дабу за председника, него нормалног човјека, који се бори за нормалну Хрватску".

Одговарајући на питања новинара, на које особе из стварног живота се односи аналогија о Мики Маусу и Хромом Даби, рекао да је она вишеструка, пренео је Индекс.

Према његовим речима, "ХДЗ је напросто заробио Хрватску", што је оценио као "злостављачки однос".

"Ту нема предаје. Не смије им се препустити Хрватска, јер Хрватску напросто утапају у Балкан. Они су земљорадници којима ни блато не би успијевало", рекао је Милановић.

Милановић је додао да Пленковића није критиковао и да ће му бити најбољи пријатељ када победи, али да ће то трајати кратко, јер ће га сменити и "као сваког бившег предјседника ХДЗ-а закопати под хрпу заборава".

"Таква судбина ће снаћи и Пленковића. Није да ми је драго због тога, без ироније, али тако ће бити", рекао је Милановић.

Из ХДЗ-а су јуче на друштвеним мрежама поручили како "Милановић не може ни на затвореном састанку Главног одбора СДП-а сакрити своју оптерећеност предсједником ХДЗ-а и премијером Пленковићем, а посебно чињеницом да је од њега доживио пораз на парламентарним изборима 2016."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво