Амстердам, црногорски држављанин рањен у пуцњави

Једна особа је убијена, док је друга рањена и у критичном је стању после пуцњаве у једној амстердамској пицерији, преносе холандски медији, јавља РТЦГ. "Вијести" преносе да је тешко рањен Баранин Јован Ђуровић, иначе брат Луке Ђуровића, који је страдао у саобраћајној несрећи у Котору у октобру 2013. године, а који је био близак шефу "земунског клана" Луки Бојовићу.

Како преносе холандски медији, рањен је црногорски држављанин. Убијен је власник локалне пицерије Горан Савић (49), јавља портал АД, преноси РТЦГ. 

Пуцњава се, како пише холандски портал НЛ тајмс, догодила у 15.45 минута по локалном времену у месту Хуго де Гротплејн, пред много очевидаца.

Сведоци су полицији казали да су била два нападача, која су возилом побегла са лица места. 

Амстердамска полиција је, након пола сата од покретања истраге, навела да су возило сиви "фолксваген" белгијских таблица, за које се сумња да је коришћено за бекство, идентификовали и зауставили на два и по километра од места злочина.

"Полицајац је опалио хитац упозорења и ухапсио једног осумњиченог", навела је полиција. 

Вијести преносе да је Баранин Јован Ђуровић тешко рањен у пуцњави која се догодила у пицерији у Амстердаму, а власник локала Горан Савић да је убијен.

Јован Ђуровић је брат Луке Ђуровића, који је страдао у саобраћајној несрећи у Котору у октобру 2013. године, а који је био близак шефу "земунског клана" Луки Бојовићу.

Информацију о пуцњави за Телевизију Вијести потврђена је из врха Управе црногорске полиције, уз напомену да је Ђуровић рањен у пределу стомака и да је животно угрожен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво