Обезбеђење изнело Пернара са седнице Хрватског сабора

Данашња седница хрватског парламента, на којој је премијер Андреј Пленковић говорио о стању нације, почела је инцидентно, па је посланика опозиционог Живог зида, Ивана Пернара, обезбеђење изнело из сале, а Миро Буљ је премијеру на столици оставио кесу са ђубретом.

Уочи Пленковићевог излагања посвађали су се најпре председник Сабора Гордан Јандроковић и Пернар, којег је потом из сале изнело обезбеђење.

Јандроковић је предложио допуну дневног реда с десет нових тачака, а на питање има ли приговора, јавио се Пернар, који се пожалио на стање у правосуђу због случаја силовања у Задру.

Није се држао правила, па му је Јандроковић дао две опомене и узео реч.

Потом је прозвао Пернара да намерно провоцира да би био изнет из сале и скренуо пажњу медија.

"За пет минута можете рећи шта желите, али сада манипулишете на врло ружан начин", рекао је Јандроковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво