Кнежевић објавио девети снимак разговора о корупцији

Председник "Атлас Групе", Душко Кнежевић, објавио је кратку верзију деветог по реду разговора са Ненадом Вујошевићем, секретаром Врховног државног тужилаштва на тему постојања наводне корупције у црногорском тужилаштву.

Душко Кнежевић је најновији аудио снимак објавио у дану када је Ненад Вујошевић доведен из притвора на друго саслушање у Специјалном тужилаштву.

На првом саслушању, након хапшења, Вујошевић је негирао да је узимао новац од Кнежевића за подмићивање тужилаца.

Вијести су објавиле транскрипт овог кратког разговора и додају да је Кнежевић најавио да ће комплетан снимак разговора са Вујошевићем објавити у среду, 16. октобра.

Након што је Кнежевић запретио да ће објавити снимак разговора, Вујошевић га је замолио да то одложи и да изостави њега из разговора.

Кнежевић му на то каже да мора да објави управо то, рекавши да је реч о "фукаризму".

Вујошевић га даље убеђује да је "овај човек (Ивица Станковић) мртав он иде, значи само мене да запалиш".

Упркос убеђивању да је Станковић "мртав", односно да му мандат истиче и да за, како каже, десетак дана неће имати више никаквих ингеренција, Кнежевић каже: "Корупција тамо у ономе, да се зна да сте ме три године рекетирали".

Вујошевић, међутим, каже да га нису рекетирали, већ да су Кнежевићу помагали, а бизнисмен одговара: "Па јесте помагали за паре ништа за пољупце, сваки пут сте долазили и тарифу одређивали".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи