Закинтос се затресао, туристи се узнемирили

Два земљотреса јачине 4,4 и 4,2 јединице Рихтера погодила су грчко острво Закинтос, што је узнемирило туристе и локално становништво.

Епицентар првог земљотреса био је у мору јужно од острва, на дубини од 20 километара, док је епицентар другог био исто у мору западно од острва, на дубини од 9,2 километра, преноси АНА.

Први потрес осетио се у 1.43, а други у 9.53 по локалном времену, саопштио је Геодинамички институт при Националној опсерваторији у Атини.

Грчки сајт Катимерини подсећа да је то острво у октобру прошле године потресао земљотрес јачине 6,4 јединица који је причинио велику материјалну штету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво